Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

In ieder stadsdeel een eigen zwembad

Met die reden is een inwoonster van Almere via internet een petitie gestart om in ieder stadsdeel in Almere een zwembad te behouden en daarnaast een buitenzwembad te openen. De petitie is al meer dan 2000 keer ondertekend. De digitale handtekeningen worden overhandigd aan de gemeenteraad.

De inwoonster begon haar actie nadat de gemeenteraad het besluit heeft genomen om het zwembad in Haven te slopen omdat er een nieuwe zwembad in Almere Poort wordt gebouwd.

Men hoopt met deze handtekeningen dat het zwembad in Haven wordt gerenoveerd en dat het zo open kan blijven.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Emmen heeft een nieuwe Aquarena

Eindelijk is het zover, het nieuwe zwembad Aquarena in Emmen is in gebruik genomen. Het nieuwe zwembad vlakbij het voetbalstadion van Emmen kostte 15 miljoen euro.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.