Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Gemeente in een luxe positie met 6 overname kandidaten

Er hebben zich maar liefst zes kandidaten gemeld om zwembad De Hoevert in Didam over te nemen. De partij die het zwembad gaat overnemen moet genoegen nemen met een jaarlijkse gemeentelijke bijdrage van ongeveer 150.000 euro.

Of dat haalbaar is moet in de komende maanden duidelijk worden. Voor 1 juli 2020 moet bekend zijn wie het zwembad gaat exploiteren want dan loopt het contract met de huidige exploitant Sportfondsen Didam af.

Het zwembad blijft sowiezo bestaan, dat heeft de gemeenteraad inmiddels besloten. Er wordt nog wel gekeken of het zwembad wordt gerenoveerd of dat er nieuwbouw komt.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.