Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

In de brand uit de brand, verzekering dekt de schade

De herbouw van zwembad De Beeck in Bergen kan verder vorm worden gegeven. De gemeenteraad heeft gekozen voor een multifunctioneel centrum met zwembad, sporthal en onder andere een ruimte voor sport- en zorg gerelateerde functies.

Na de alles verwoestende brand van een jaar geleden komt het complex in grote lijnen in dezelfde vorm terug. Het verschil is wel dat De Beeck duurzaam en energieneutraal wordt gebouwd.

De planning is dat de gemeente uiterlijk in oktober 2019 concrete bouwplannen presenteert en een jaar later de bouw gaat starten waarna de nieuwe De Beeck medio 2021 in gebruik wordt genomen. Kosten voor herbouw worden geschat op rond de 10 miljoen euro.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.