Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

In de bio-sauna met badkleding aan

Zwembad De Sprenkelaar in Apeldoorn heeft het eerste gedeelte van een grote renovatie achter de rug. De afgelopen periode konden bezoekers geen gebruik maken van de sauna’s en stoombaden. Er is een nieuwe Finse sauna en een stoombad geplaatst en is er nu ook een zogenoemde bio-sauna. Die heeft een wat lagere temperatuur en een hogere luchtvochtigheid dan de klassieke sauna. Een bijzondere bijkomstigheid is dat de bio-sauna te gebruiken is met badkleding aan. Er volgt nog een tweede en derde renovatie ronde bij De Sprenkelaar.

biosauna

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.