Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

In 24 uur van idee tot concept

Je volgt de opleiding sportkunde en moet in 24 uur tijd één van de ideeën uitwerken tot een levensvatbaar concept. Als eerste pitch je een idee en het winnende concept wordt ook daadwerkelijk uitgevoerd.

Zoiets noemt men met een mooi woord hackathon. Dit is in het kort het nieuwe initiatief van Next Sport Level, de KNZB en de opleidingen sportkunde. Een hackathon bestaat uit een workshop-achtige activiteit waar in kleine groepjes creatieve oplossingen worden bedacht én uitgewerkt.

Next Sport Level is een initiatief van NOC*NSF in samenwerking met alle HBO opleidingen Sportkunde die Nederland rijk is. Centraal bij de opleiding sportkunde staat het opleiden van de nieuwe generatie sportontwikkelaars.

Op 9 en 10 december 2018 vindt dit bijzondere project plaats in het KNZB zwembad in Zeist.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Hoe moet je reanimeren met een AED?

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.