Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Impuls aan waterbasketbal

In zwembad De Smelte in Smilde heeft het NK Waterbasketbal plaatsgevonden. Het evenement kreeg een extra impuls door de start van de samenwerking met de Dirk Kuyt Foundation. De KNZB en de Dirk Kuyt Foundation zetten zich samen in om meer mensen enthousiast te maken voor het waterbasketbal.

De Dirk Kuyt Foundation vindt het belangrijk dat mensen met een handicap kunnen sporten en daar plezier aan beleven. Naast de sportieve prestatie, zeker in het geval van een Nederlands kampioenschap, is het plezier en het sociale aspect ook belangrijk.

De KNZB is erg blij met deze samenwerking. Jan Kossen, algemeen directeur: “Waterbasketbal is een kleine sport, maar met een groep enthousiaste spelers. Door de samenwerking met de Dirk Kuyt Foundation kunnen we het waterbasketbal nog verder ontwikkelen en meer mensen enthousiast maken.” Voor meer info klik hier.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.