Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Inwoners Valkenswaard ‘verblijdt’ met een sleutelhanger

De gemeente Valkenwaard gaat de inwoners een aardigheidje geven ten tijden van corona.

Met het uitdelen van 5.000 sleutelhangers bij de horeca, de weekmarkt en in zwembad De Wedert wil men de inwoners bedanken maar vooral ook om waakzaam te blijven.

Een sleutelhanger met de duim omhoog om mensen eraan te herinneren dat de 1,5 meter nog steeds de norm is en om deze afstand in acht te nemen.

Wethouder Theo Geldens: “Ook al krijgen we steeds meer ruimte, we moeten de maatregelen in acht blijven nemen. Dus, bezoek je de weekmarkt, het zwembad, een restaurant of café in Valkenswaard, hou dan rekening met elkaar en volg aanwijzingen op van het personeel. Geniet ervan en denk eraan: alleen samen krijgen we corona onder controle!”

sleutelhanger

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.