Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Iedereen een A-zwemdiploma in de gemeente Bladel

In de gemeente Bladel zetten ze alles op alles zodat ieder kind dat van de basisschool afkomt minimaal zwemdiploma A heeft behaald.

Er wordt om die reden samengewerkt met de Stichting Leergeld, Stichting Vluchtelingenhulp en uiteraard zwembad De Smagtenbocht.

Stichting Leergeld is hierin een belangrijke partner voor de gemeente omdat deze organisatie financiële steun verleent aan ouders van schoolgaande kinderen die het minder hebben.

Aan het zwemdiploma project kunnen kinderen van statushouders en kinderen van wie de ouders een besteedbaar inkomen hebben van maximaal 120% van het bijstandsniveau deelnemen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact




Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.