Welkom

splash3

Nieuws

Ieder kind een zwemdiploma

‘SuperSpetters voor iedereen’, is een nieuw project waarmee Kinderhulp, het Jeugdsportfonds en de KNZB – dankzij een financiële impuls van de VriendenLoterij – kinderen die het thuis niet breed hebben de kans willen geven om binnen één jaar een zwemdiploma te halen volgens de methode SuperSpetters.

Een zwemdiploma is belangrijk voor iedereen. Maar niet iedere ouder kan zwemlessen voor zijn kind betalen. Op woensdag 29 juni is in het Sloterparkbad in Amsterdam de officiële aftrap van ‘SuperSpetters voor iedereen’.

Daarbij wordt er een kidspersconferentie gehouden waarbij kinderen een paar bekende (oud-) zwemmers het hemd van het lijf mogen vragen over hun topsportcarrière en hoe belangrijk een zwemdiploma is.

Maarten van der Weijden, Saskia de Jonge en Elise Bouwens zijn de zwemmers die zich laten ondervragen door de kinderen, onder begeleiding van sportpresentator Kees Jansma.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl