Welkom

moekesgat

Nieuws

Identificatieplicht na rellen in zwembad

Na de ongeregeldheden in zwembad De Bercken in Reuver voert het zwembad een identificatieplicht in voor jongeren en er komen bewakingscamera’s. De medewerkers van De Bercken worden dit seizoen verder bijgestaan door opsporingsambtenaren en de politie.

Het zwembad werd vorige week opgeschrikt nadat een groep allochtone jongeren zich ernstig hadden misdragen. Verschillende jonge meisjes werden lastiggevallen en mishandeld, ook een badmeester moest het ontgelden, hij werd geslagen en bespuugd.

De jongeren van Marokkaanse afkomst zouden uit de regio komen, waar ze zich eerder hebben misdragen in De Wisselslag Blerick nabij Venlo.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Wordt dit de nieuwe Aquafitness rage van 2019?

Bij Zwemles Op Maat in Alkmaar wordt er eerdaags gestart met de Acquapole lessen.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.