Welkom

splash3

Nieuws

Huizen met zwembaden lastig te verkopen

Wie wil het niet, een huis met een eigen zwembad? In Nederland staan op dit moment, volgens cijfers van NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars, zo’n 1.950 woningen te koop met zwembaden en dat is 1,4% van het totale woningaanbod. Het aantal in aanbod staande woningen met zwembad is op dit moment ruim twee keer zo hoog als het aantal in het tweede kwartaal van 2008, het moment dat de crisis op de woningmarkt uitbrak.

Opvallend genoeg bevindt het aanbod van woningen met zwembad in de afgelopen twee jaar zich in een stijgende tendens. Huizen met zwembaden komen vooral voor in de provincie Noord-Brabant. Hier zijn maar liefst 550 woningen met zwembad gesitueerd. In verhouding met de totale woningvoorraad staan er daarnaast nog veel woningen met zwembad in (Zuid-)Limburg en in de duurdere regio’s van de provincie Utrecht, zoals ’t Gooi en Bunnik/Zeist.

Huizen met zwembaden bevinden zich logischerwijs met name in het duurdere prijssegment. Een zwembad in de tuin is geen garantie voor een snelle verkoop. Zoals gezegd gaat het hier vooral om woningen in de duurdere prijscategorie en daarnaast zijn het relatief vaak vrijstaande woningen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl