Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Houtsnippers verwarmen camping zwembad

Het onlangs nieuw opgeleverde openlucht zwembad van camping de Koeksebelt in Ommen wordt voortaan verwarmd door een houtkachel. De eigenaar van de camping heeft de aflopen jaren een voorraad van 25 ton houtsnippers verzameld en heeft het op de camping opgeslagen . Via een lopende band worden de snippers vervoerd naar een ruimte waar de houtkachel en een enorme boiler staan. De houtkachel houdt het zwembad op temperatuur. Tevens wordt het water niet gezuiverd met chloor, maar door middel van zoutelectrolyse. Een goed voorbeeld duurzaamheid. De kachel gebruikt zo’n 2 a 3 ton snippers per week. Voortaan kunnen de inwoners van de regio hun snoeihout naar de camping brengen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.