Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Houtkachel zorgt voor verwarming

In het kader van verduurzaming is in de gemeente Olst-Wijhe bij zwembad De Welters in Wijhe een duurzame houtkachel voor de verwarming van het zwembad geïnstalleerd. Deze houtkachel is nu officieel in gebruik genomen. De kachel wordt gestookt met hout en snoeiafval uit de regio Salland. Het wordt aangeleverd door coöperatie Biomassalland. Dit project is mede mogelijk gemaakt door subsidiegelden van de provincie Overijssel.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.