Welkom

Welkom op de site van ZwemRekreatie

Welkom op de site van ZwemRekreatie.nl, de meest belangrijkste actuele nieuws en informatie voorziening voor de zwemrekreatiebranche.
Zoek op ieder willekeurig trefwoord en u vindt de meest uitlopende informatie over een bepaald onderwerp.
Via ZwemRekreatie Facebook geven wij regelmatig nieuws over activiteiten en evenementen bij zwembaden.

Likebutton

Indien u diensten en/of producten zoekt, raadpleeg A & P Info.

Nieuws

Hout verwarmt voortaan zwembad De Blauwe Golf

Zwembad de Blauwe Golf in Leeuwarden wordt voortaan verwarmd met een houtstookinstallatie. Het hout wordt geleverd door de groenvoorziening van de gemeente Leeuwarden.

Door deze installatie gaat het zwembad 450.000 kuub aan gas op jaarbasis besparen. De financiering van het project is mogelijk gemaakt door een subsidie van FSFE (Fûns Skjinne Fryske Enerzjy).

Deze dochter organisatie van de Provincie Friesland heeft als primaire doelstelling een bijdrage te leveren aan de duurzaamheidsambitie van de provincie Friesland.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Een korte terugblik op de lange en vooral hete zomer van 2018

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.