Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

‘Hou je laffe poten thuis’

Alle buitenzwembaden draaien een topzomer door het warme weer. Helaas brengt het mooie weer ook negatieve elementen met zich mee. Bij zwembad Klarenbeek in Arnhem zijn de bedrijfsleider en een zwembadmedewerker ernstig mishandeld door een groepje van drie jongeren.

Na sluitingstijd werden de jongeren in kwestie vriendelijk verzocht om naar de uitgang te gaan. Ze werden hierbij begeleidt door een zwembadmedewerker, bij de uitgang aangekomen werd de medewerker en de aanwezige bedrijfsleider vanuit het niets mishandeld.

De mishandeling heeft grote impact gehad op de medewerkers van het zwembad. Burgemeester Marcouch van Arnhem neemt de mishandeling hoog op en zal niet rusten voordat de daders zijn aangehouden. Op Twitter sprak hij in niet mis te verstane taal ‘hou je laffe poten thuis’.

marcouch
Het zwembad wordt al jaren geëxploiteerd door de Stichting Zwembad Klarenbeek.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.