Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Hoornse Vaart verwarmt water via huisvuil centrale

Het zwemwater van zwembad  Hoornse Vaart zwembad, maar ook de douches, worden voortaan verwarmd door het warmtenet van HVC. HVC is in Noord Holland een afval-, grondstoffen- en energiebedrijf voor 46 gemeenten en 6 waterschappen.

De aansluiting betekent jaarlijks een structurele vermindering voor de uitstoot van CO2. Het warmtenet is een ondergronds leidingnet dat warmte, die vrijkomt bij de verbranding van restafval, transporteert naar afnemers in de regio Alkmaar.

Het warmtenet draagt bij aan de doelstelling van de gemeenten in de regio Alkmaar om een flinke verduurzaming te realiseren.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.