Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Hoornse sport accommodaties over naar Optisport Exploitaties

Optisport Exploitaties gaat de komende tien jaar zwem- en recreatiebad De Waterhoorn in Hoorn en openluchtzwembad De Wijzend in Zwaag exploiteren. Stichting Zwembaden Hoorn (SZH) is nu nog exploitant en draagt de zwembaden in september van dit jaar over. De huidige medewerkers gaan allemaal over naar de nieuwe exploitant.

Optisport kwam als winnaar uit de openbare aanbesteding. Volgens de gemeente bood Optisport de beste prijs-kwaliteitverhouding. Naast de exploitatie gaat ook het beheer en het onderhoud van de accommodaties over naar de exploitant.

De nieuwe exploitant heeft grootse plannen met de zwembaden en wil forse investeringen gaan doen de komende jaren. Optisport exploiteerde al de kunstijsbaan in Hoorn en deze wordt ook betrokken bij de toekomstplannen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.