Welkom

splash3

Nieuws

Bestuur Hoogeveen moet lastige keuzes maken

De gemeente Hoogeveen heeft een tekort van 9 miljoen euro en moet bezuinigen. Om de begroting voor de komende jaren op orde te krijgen zullen er keuzes gemaakt moeten worden.

Deze taak ligt in handen van B & W en er mogen geen uitzonderingen worden gemaakt, als het aan de gemeenteraad ligt.

Daarin speelt de komst van een nieuwe ijsbaan/zwembad ook belangrijke rol. De plannen deden al veel stof doen opwaaien in Hoogeveen, kosten meer dan 30 miljoen euro.

Er zal bij de zoektocht naar bezuinigingen ook weer gekeken naar het prestigieuze project van de ijsbaan in combinatie met een zwembad.

Wethouder Jan Steenbergen speelt een centrale rol in het geheel. Als wethouder in de vorige coalitie was hij de grote initiator van het project.

Voor een paar miljoen is er destijds al stategisch geinvesteerd voor de beoogde locatie terwijl de er nog steeds geen defintief besluit is genomen.

Nu als wethouder van Financien heeft hij de ijsbaan/zwembad op een uitzonderings plek gezet en dat is op zijn allerminst opmerkelijk.

Er zullen dus de komende maanden lastige keuzes gemaakt moeten worden in Hoogeveen met als heet hangijzer de ijsbaan in combinatie met een zwembad.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl