Welkom

splash3

Nieuws

Hoofdverdachte zware mishandeling Klarenbeek blijft vastzitten

Bij de rechtbank in Zutphen is de rechtszaak begonnen aangaande de zeer ernstige mishandeling van twee zwembadmedewerkers afgelopen zomer in openluchtzwembad Klarenbeek in Arnhem.

De twee medewerkers raakten zwaargewond na een mishandeling door vier personen. Deze werden na misdragingen verzocht het zwembad te verlaten en dat werd met bruut geweld beantwoord.

Er wordt de verdachten poging doodslag ten laste gelegd vanwege het schoppen tegen het hoofd en de tijdelijke verwurging van één van de medewerkers.

De 32-jarige hoofdverdachte zit vast en blijft vastzitten. Zijn advocaat probeerde hem vrij krijgen. De rechter ging daar niet in mee. Drie van de vier verdachten zijn wel na twee weken op vrije voeten gesteld. De rechtszaak is nu aangehouden tot 4 februari 2019.

Het geweldsdelict zorgde voor veel beroering binnen de samenleving en burgemeester Marcouch van Arnhem reageerde op Twitter in niet mis te verstane taal ‘hou je laffe poten thuis’.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl