Welkom

splash3

Nieuws

Honderden ouders en kinderen gedupeerd

Michel Vaatstra, oprichter van verschillende zwemcentra in Nederland blijkt nu duidelijk in opspraak geraakt na de gedwongen sluiting van zwemcentrum Dalfsen en Alkmaar. Honderden kinderen krijgen door het faillissement van Alkmaar en Dalfsen geen zwemles meer, nadat de nieuwe exploitanten vlak na de overname in financieel noodweer terecht zijn gekomen. De nieuwe exploitanten zeggen dat personeel langere tijd niet betaald is, dat er huurachterstanden zijn en dat er geen inkomsten zijn doordat alle zwemlessen al vooraf betaald zijn aan Vaatstra.

De politie doet nu onderzoek naar mogelijk frauduleuze praktijken. Vaatstra, die in 2012 met zijn zwembad in Kollum nog een award kreeg voor Beste Zwembad, hanteert overal hetzelfde concept: hij verkoopt zwemlespakketten met diplomagarantie voor een vast, vooraf te betalen bedrag. Hij geeft aantrekkelijke kortingen wanneer jongere broertjes of zusjes, die soms pas over een paar jaar kunnen beginnen met lessen, ook al worden ingeschreven. Nu blijkt dat hij ook achter een zwemcentrum zit bij Vitaland in Mechelen in Limburg. In Vitaland, sinds eind vorig jaar gevestigd op de Mechelerhof in Mechelen, presenteert hij hetzelfde concept.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Nieuw zwembad voor Beuningen

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl