Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Honden plonzen het seizoen uit

Duizenden honden en hun baasjes hebben de gebruik kunnen maken van de afsluiting van het buiten zwemseizoen. Het is sinds jaren traditie geworden dat de honden en hun baasjes een laatste duik nemen in de buitenzwembaden.

Voor een gering bedrag mogen de honden en baasjes komen zwemmen en het geld gaat meestal naar een goed doel, zoals bijvoorbeeld de dierenambulance of een dierenasiel.

Uiteraard wordt er aan het water geen chloor meer toegevoegd zodat de honden er geen last van kunnen krijgen. Het blijft altijd een spektakel om de honden te zien plonzen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.