Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Hofbad opent de deuren

Het eerste overdekte 50-meterwedstrijdbad van Den Haag in de wijk Ypenburg, wordt officieel in gebruik genomen. Het nieuwe zwembad met de naam Het Hofbad is volgens een duurzaam principe gebouwd. De nieuwe aanwinst voldoet aan alle eisen van deze tijd en is ingericht voor wedstrijden en trainingsactiviteiten van nationale en regionale selecties. Naast het 50-meterbad is er ook een instructiebad en een recreatie (met glijbaan)- en peuterbad. Verder zijn er vier springplanken, een springtoren van 5 meter hoog en een tribune met 500 zitplaatsen. Het zwembad biedt ook diverse faciliteiten als horeca, vergader- en verenigingsruimten. Log in voor een uitgebreid artikel.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.