Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Hofbad nu al dicht voor reparatie

Het Hofbad, het nieuwe zwembad van Den Haag, heeft zeven maanden na de opening al te kampen met problemen. Er blijken scheurtjes in de coating op sommige delen van de vloer te zitten. Daarom gaat het recreatie bassin van het 25 miljoen euro kostende zwembad twee maanden dicht voor een reparatie. Tijdens de reparatie worden de coating en de zandcement laag die daaronder zit verwijderd. Er komen een nieuwe laag tegels voor in de plaats. Hoe de coating kon gaan scheuren, is nog niet bekend. De kosten van de reparatie worden volgens de gemeente geschat op 90.000 euro en zouden vallen onder de garantieregeling.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.