Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Hof van Saksen, wereldrecordhouder waterglijbanen

Hof van Saksen in Drenthe, onderdeel van Landal GreenParks, opende twee jaar geleden al de grootste indoor waterglijbaan ter wereld. Twee jaar later gaat het park weer een spectaculaire waterglijbaan openen.

Begin juli opent de waterglijbaan met de illustere naam ‘Saltato’. In deze nieuwe attractie ga je met een snelheid van 60 kilometer per uur naar beneden gaat.

De lengte van de waterglijbaan is 197 meter en er zijn vier cones of trechters in opgenomen waarbij de grootste een breedte heeft van maar liefst 19 meter.

Het is bedoeling van het park dat de waterglijbaan elke twee jaar een uitbreiding krijgt om de status van wereldrecordhouder te behouden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Nieuwjaars duik 2020 Scheveningen

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.