Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Hoe zorg je voor een gezonde kantine?

De horeca van zwembad De Hoge Devel in Zwijndrecht voldoet aan de eisen van het Voedingscentrum en heeft het bronzen certificaat voor de ‘gezonde sportkantine’ ontvangen.

Samen met TeamFit, het Voedingscentrum en de gemeente ging het zwembad aan de slag met de uitbreiding van het assortiment om gezonder eten en drinken aan te bieden.

De kantine biedt nu meer gezonde alternatieven als aanvulling op de traditionele snacks en biedt ook kleinere verpakkingen aan.

Brons is de eerste stap naar een gezonde kantine, het is een combinatie van traditionele snacks en gezondere alternatieven.

Kantines kunnen hierna doorgroeien naar zilver en goud. Doe hier de kantine check.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.