Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Hoe naïef kun je zijn anno 2021?

In Roosendaal bij het openlucht gedeelte van zwembad De Stok is het al langer raak met overlastgevende jongeren.

Een groep van 12 tot 15-jarigen jongens hebben het gemunt op andere jongeren die worden geïntimideerd en wat al heeft geleid tot vechtpartijen.

De burgemeester is het zat en wil actie ondernemen tegen deze agressors. Het bekende verhaal maar wederom te laat. Vanaf het eerste begin had men al actie moeten ondernemen om het in de kiem te smoren.

Het blijkt dat er bij zwembad De Stok anno 2021 nog steeds toegangskaartjes anoniem worden verkocht. Er is weinig tot geen cameratoezicht en een tekort aan beveiligers.

Alles bij elkaar is het naief om te denken bij ons gebeurd het niet. Er zijn de afgelopen jaren al tientallen voorbeelden van agressie en geweld bij zwembaden.

Dus kun je als gemeente en zwembad niet meer volstaan met een beperkte controle en toezicht. Harde maatregelen nemen is de enige methode.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.