Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Hoe lang gaat het nog duren?

Volgende week weten we meer als het kabinet en het RIVM de balans heeft opgemaakt aangaande de genomen maatregelen om het coronavirus in te dammen.

Iedereen in Nederland zucht en puft om door de corona lock down periode heen te komen. De zwembaden zijn nu al een maand dicht en hebben te maken met forse omzetverliezen.

En voor de particuliere zwembaden, zwemscholen en zwemverenigingen, die afhankelijk zijn van inkomsten uit zwemlessen en doelgroep activiteiten, is de situatie helemaal penibel.

De coronacrisis is een ramp voor iedereen maar ook gemeenten moeten hun verlies nemen. Huurinkomsten van sportaccommodaties zijn weggevallen en dat is ook een flinke aderlating.

Mocht de coronacrisis en de maatregelen nog langer aanhouden dan zullen de financiele problemen in Nederland alleen maar groter worden.

Er wordt nu al gesproken over een recessie die qua omvang de recessie van 2018 zal overtreffen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.