Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Hoe komt de vernieuwde Tongelreep eruit te zien?

Na de sluiting van het Golfslagbad De Tongelreep is men in Eindhoven volop bezig met het ideeën verzamelen voor een vernieuwd Tongelreep.

Eindhoven trekt ruim 200.000 euro uit voor het opstellen van het verbouwingsplan. Vanaf 2019 moet het complex uitgebreid ruimte bieden aan zwem- en recreatiezwemmers. De vernieuwde Tongelreep moet uiteindelijk een familiezwembad worden.

Tot die tijd kan er nog wel gewoon gezwommen worden in het 50- en 25-meter bad. En ook het instructiebad en het gedeelte met bubbelbaden blijven open tot de verbouwing begint in 2018.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.