Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Hoe heeft het zover kunnen komen?

Het Zuiderpark in Den Haag wordt al langere tijd in de greep gehouden door een groep jongeren die meisjes aanranden, vernielingen aanrichten en medewerkers bedreigen.

Medewerkers van het zwembad trekken nu aan de bel omdat het management en de directie van dienst Onderwijs Cultuur en Welzijn van de gemeente Den Haag geen maatregelen treft.

Volgens het zwembadprotocol dat al jaren geleden is opgesteld zouden de overlastgevers normaal gesproken een zwembadverbod moeten krijgen.

De gemeenten in de regio Haaglanden, de Vereniging Sport en Gemeenten en Politie Haaglanden hebben dit zwembadprotocol in 2010 ondertekend.

In het convenant zijn de huisregels vastgesteld voor alle 25 zwembaden in de regio Haaglanden. Deze huisregels zien erop toe dat de overlast in zwembaden wordt tegengegaan.

Alleen blijkt nu dat het zwembadprotocol niet functioneert of wordt toegepast bij calamiteiten en dat de agressie en overlast alleen maar is toegenomen bij de Haagse zwembaden.

Hoe serieus de situatie is valt te lezen in deze brief/mail van één van de medewerkers die is gestuurd naar Omroep West en de lokale politieke partij Groep De Mos.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Badjuf Hanny stopt er na 46 jaar! mee

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl