Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Hoe heeft het kunnen gebeuren?

Dat is de vraag die men nu stelt na het heftige geweldsincident bij Het Hofbad in Den Haag waarbij een badmeester bij een grote vechtpartij gewond is geraakt.

In 2017 is een pasjessysteem inwerking getreden bij alle zwembaden in Den Haag omdat er regelmatig ongeregeldheden plaatsvonden bij de zwembaden.

Nu begint de discussie op gang te komen of het systeem wel waterdicht is en hoe de groep van twintig raddraaiers binnen zijn gekomen in Het Hofbad.

Wethouder de Mos zal hier veel vragen over krijgen omdat hij persoonlijk destijds de initiator was van het pasjessysteem.

Waar heeft het systeem gefaald? Eerder deze week kwam in het nieuws dat toegangspasjes makkelijk te klonen te zijn. Voor een paar tientjes aan euro’s koop je al een apparaat uit China dat pasjes kan kopiëren.

Of dat hier het geval is zal na onderzoek meer duidelijkheid moeten geven.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.