Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Hoe een kinderfeest volledig uit de hand liep

Na het volledig uit de hand gelopen Halloweenfeest van afgelopen najaar, waarbij 40 relschoppers in zwembad Stappegoor voor overlast zorgden, komt de gemeente Tilburg nu met aanbevelingen om raddraaiers in de toekomst te weren in het zwembad.

De gemeente gaat de mogelijkheden van gezichtsherkenning onderzoeken en men wil de beveiliging opschalen bij dergelijke grote evenementen. Het zwembad maakte al gebruik van een vingerscan voor toegang maar die bleek niet goed te werken en werd ook niet in een aantal gevallen gebruikt.

Ook is de organisatie te licht omgegaan met de omvang van het evenement door het niet te melden aan de politie en de gemeente en er was te weinig beveiliging. In een opgesteld rapport staan allerlei aanbevelingen die meegenomen gaan worden.

Pas eind van dit jaar worden de nieuwe maatregelen voorgelegd aan de gemeenteraad.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.