Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Hoe bizar wil je het hebben?

Nadat de gemeente Twenterand de bouw van een nieuw zwembad in Vriezenveen heeft teruggedraaid laat de gemeente zich nu van zijn ‘beste kant’ zien. De vier bedrijven die zich in hadden geschreven voor de aanbesteding krijgen ieder een vergoeding van 20.000 euro.

Formeel hoeft de gemeente dat niet te doen maar uit billijkheid en uit gronde van behoorlijk bestuur kent men deze vergoeding toe. De bouw van het nieuwe overdekte zwembad in Vriezenveen-Noord was in principe al rond en zou 7,5 miljoen euro gaan kosten.

Nu heeft de gemeente gekozen om het huidige overdekte zwembad De Stamper te renoveren en de zwembaden in Den Ham en Vroomshoop toekomstbestendig te maken, kosten 6,9 miljoen euro. Al meer dan tien jaar hebben er ook allerlei onderzoeken plaatsgevonden die de gemeente 800.000 euro heeft gekost. Over behoorlijk bestuur gesproken…

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.