Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Hilarisch gedraai in de gemeenteraad van Hilvarenbeek

Je zal maar in een gemeenteraad zitten. Hilvarenbeek spant op dit moment de kroon. Vorige maand werd nog duidelijk dat het nieuwe sportcomplex met zwembad en sporthal geexploiteerd zou gaan worden door een nog op te richten stichting.

Niets is zo veranderlijk als de politiek, vanwege een onverwachte draai van de VVD heeft een nipte meerderheid van de raad in Hilvarenbeek nu weer gekozen voor Laco als exploitant van het nieuwe complex.

Via een ‘achterkamer-achtig’ politiek spelletje wisten de voorstanders voor een commerciële partij binnen de raad de VVD te overtuigen. De grootste en plaatselijke partij HOI was voorstander voor het oprichten van een beheersstichting.

Volgens onze informatie moet een exploitatie altijd worden aanbesteedt, dat geldt dus blijkbaar niet voor Hilvarenbeek.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.