Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Het wordt tijd om concreet te worden?

De gemeente Dronten heeft de intentie uitgesproken om de openluchtzwembaden in Biddinghuizen en Swifterbant open te houden.

In Biddinghuizen doet Dorpsbelangen onderzoek naar overname van zwembad De Alk, alleen in Swifterbant is men nog niet zo ver.

Dorpsbelangen Biddinghuizen heeft al concrete plannen ontwikkeld om het beheer van het zwembad zoveel mogelijk over te nemen.

Dorpsbelangen Swifterbant moet de plannen nog verder uitwerken, er worden wel al gesprekken gevoerd met exploitant Optisport.

Daarbij gaat het andere over de inzet van inwoners bij het beheer van zwembad De Abelen en verruiming van de openingstijden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.