Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Het wordt hoog tijd voor renovatie

Als het plafond het begint begeven dan wordt het hoog tijd om in te grijpen. Zwembad Hoogland in Amersfoort is zwaar verouderd en dient nodig te worden gerenoveerd.

Het zwembad is al meer dan veertig jaar oud en vertoond steeds meer gebreken en mankementen.

Plafonds in zwembaden hebben al de speciale aandacht en nu blijkt dat het plafond van Hoogland dusdanig in slechte staat is dat er stukjes van afbrokkelen.

Vorig jaar waren er al plannen om hier tegen op te treden maar tot op heden is er nog niets gebeurd. De vervanging van het plafond heeft nu de hoogste prioriteit.

Een woordvoerder van de gemeente laat weten dat exploitant SRO, verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het bad, in gesprek is met leveranciers voor een passende oplossing.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.