Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Het wordt hoog tijd voor duidelijkheid

Het wordt hoog tijd voor duidelijkheid in de zaak van het verdronken Syrische meisje in zwembad ’t Gastland in Rhenen.

Het OM heeft de beslissing om de vijf ‘verdachten’ te vervolgen opnieuw uitgesteld om een nieuwe getuige te horen.

Sinds het overlijden van het meisje tijdens het schoolzwemmen is het OM bezig om een zaak op te bouwen. Alleen lukt dat tot op heden niet en dat geeft reden tot nadenken.

Na maanden van onderzoek gaf het OM in augustus 2016 aan van plan te zijn drie badmeesters en twee leraren van de school waar het meisje op zat te vervolgen wegens dood door schuld en ernstige nalatigheid.

Inmiddels zijn we ruim anderhalf jaar verder en is nog steeds geen duidelijkheid. En dat vreet uiteraard aan alle betrokkenen. Eind januari wordt de nieuwe getuige gehoord en dat komt er wellicht duidelijkheid?

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.