Welkom

Welkom op de site van ZwemRekreatie

Welkom op de site van ZwemRekreatie.nl, de meest belangrijkste actuele nieuws en informatie voorziening voor de zwemrekreatiebranche.
Zoek op ieder willekeurig trefwoord en u vindt de meest uitlopende informatie over een bepaald onderwerp.
Via ZwemRekreatie Facebook geven wij regelmatig nieuws over activiteiten en evenementen bij zwembaden.

Likebutton

Indien u diensten en/of producten zoekt, raadpleeg A & P Info.

Nieuws

Het Run overgenomen

De kans is zeer groot dat openluchtzwembad Het Run in Drunen wordt overgenomen door een evenementenverzorgings bedrijf. De gemeente Heusden, waar Drunen onder valt, heeft dit bekendgemaakt. De gemeente heeft vanaf mei het zwembad vanwege de bezuinigingen in de etalage gezet. Er werden door vijf bedrijven plannen ingediend bij de gemeente Heusden en de keuze is gevallen op het  evenementenverzorgings bedrijf.  De gemeente hoopt voor maart 2013 de overeenkomst te sluiten. Eén van de voorwaarden van de overeenkomst is  dat de maatschappelijke functie van Het Run behouden blijft.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Een korte terugblik op de lange en vooral hete zomer van 2018

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.