Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Het Run kopje onder

Binnen twee jaar tijd is het over en uit voor de exploitanten van openlucht zwembad Het Run in Drunen. In maart 2013 stootte de gemeente het zwembad af vanwege de de hoge exploitatie kosten en nu al is het doek gevallen voor de huidige eigenaren, een evenementen  bureau. Het faillissement is inmiddels aangevraagd. De ondernemers hadden nog steun gevraagd bij de gemeente Heusden, maar die liet weten de ondernemers niet te kunnen helpen.

Maart 2013  heeft de gemeente Heusden  het zwembad  geprivatiseerd om van de hoge exploitatiekosten af te komen. De nieuwe eigenaren kregen van de gemeente een subsidie mee van 150.000 euro per jaar. Uiteindelijk lukte het ze niet om de exploitatie sluitend te krijgen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.