Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Wereldrecordpoging 24 uur zwemmen, een man met een missie

Hij kan het niet laten. Vorige week werd bekend dat er een nieuwe variant komt op de Elfstedenzwemtocht met bekende Nederlanders die in estafette de tocht gaan zwemmen en nu gaat hij voor de derde keer een wereldrecordpoging 24 uur zwemmen ondernemen.

Veel mensen verklaren hem voor gek maar Maarten van der Weijden weet waar hij mee bezig is en dat heeft vooral te maken met zijn doel in het leven om geld op te halen voor kankeronderzoek.

Je kunt alleen maar diep respect hebben voor zijn tomeloze inzet en doorzettingsvermogen. Met zijn geslaagde Elfstedenzwemtocht haalde hij maar liefst 6,1 miljoen euro op voor KWF Kankerbestrijding.

De wereldrecordpoging 24 uur zwemmen vindt 23 januari 2020 plaats, waarschijnlijk weer in zwembad De Warande in Oosterhout. Om het record te verbreken moet hij meer dan 102 km zwemmen in 24 uur.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het plezier spat er van af!

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.