Welkom

splash3

Nieuws

Het moet per 2019 anders bij AquaAltena

Het geplaagde zwembad van Woudrichem en Aalburg dat in 2014 open ging voor publiek heeft vanaf het begin al te maken met problemen rondom de exploitatie. Sportfondsen won destijds de aanbesteding door zo laag in te schrijven dat andere kandidaten hier niet tegen op konden bieden.

Die lage inschrijving van toen heeft zijn gevolgen gehad. De gemeente moest ieder jaar bijdragen aan de exploitatie. Ook waren de verwachtingen te hoog ingeschat. Als gevolg van dit alles stopt Sportfondsen Andel met de huidige exploitatie per 1 januari 2019 en heeft de huur opgezegd.

De gemeente heeft al wat aanbevelingen gedaan om het tij te keren, het zwembad moet ruimere openingstijden krijgen en de horecavoorziening moet beter worden ingezet. In juli 2018 buigen de gemeenteraden van Aalburg en Woudrichem zich over de voorwaarden en daarna wordt de inschrijving opengesteld.

Optisport, dat destijds al protest aantekende tegen de aanbesteding, heeft eerder laten weten opnieuw interesse te hebben. Maar het kan zelfs zo zijn dat Sportfondsen Andel zich opnieuw inschrijft.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl