Welkom

Welkom op de site van ZwemRekreatie

Welkom op de site van ZwemRekreatie.nl, de meest belangrijkste actuele nieuws en informatie voorziening voor de zwemrekreatiebranche.
Zoek op ieder willekeurig trefwoord en u vindt de meest uitlopende informatie over een bepaald onderwerp.
Via ZwemRekreatie Facebook geven wij regelmatig nieuws over activiteiten en evenementen bij zwembaden.

Likebutton

Indien u diensten en/of producten zoekt, raadpleeg A & P Info.

Nieuws

Het loopt toch aardig in de papieren

Het vervangen en verwijderen van gevaarlijke roestvrijstalen (rvs) bouten en moeren in een zwembad blijkt in de praktijk nog een prijzige zaak te zijn.

Na wat navraag bij een aantal gemeentelijke zwembaden hoor je toch al gauw kosten die variëren tussen de 30.000 en 60.000 euro.

En dat is een behoorlijke extra kostenpost voor een zwembad, dat in veel gevallen niet in de standaard begroting is meegenomen.

Zwembaden hebben het financieel al niet makkelijk en dan zit je hier eigenlijk niet op te wachten, vanzelfsprekend staat veiligheid voorop, maar wie gaat het betalen?

In veel gevallen komt deze kostenpost voor de rekening van de gemeente, een gemeente is meestal eigenaar van het zwembad.

Bij een private partijen, zoals de bungalowparken, campings, hotels en andere instellingen ligt het anders, dan zijn de kosten voor de exploitant.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Ruim 700 kinderen krijgen gratis zwemles

Ruim 700 kinderen in Rotterdam hebben zich inmiddels aangemeld en gaan gratis hun zwemdiploma halen. Het Jeugdjournaal besteedde hier ook aandacht aan.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.