Welkom

splash3

Nieuws

Het leven gaat weer naar normaal maar wat is normaal?

Het zal wennen worden, terug naar normaal na de coronapandemie. Bijna twee jaar heeft corona ons in de greep gehouden. En met alle gevolgen van dien. Meer dan 21.000 mensen zijn overleden aan corona.

De weg naar normaal zal niet makkelijk gaan worden. Maar over één ding zijn we het eens, een samenleving gedijt alleen maar als er geen obstructies of tegenwerkingen zijn.

Op de valreep van het opheffen coronamaatregelen waaronder het coronapaspoort vond de vader van een zwemleskind in Zeist het nog nodig om via de rechter zijn gelijk te halen aangaande het tonen van een coronatoegangsbewijs bij zwembaden.

De rechter oordeelde dat zwembad De Dijnselburg in Zeist maar deels wordt gebruikt voor zwemles, maar ook om te sporten en recreatie. In dit geval betekent het dat het kind zwemles krijgt op een sportlocatie en is het tonen van een coronatoegangsbewijs nog verplicht.

Dus werd de vader in het ongelijk gesteld door de rechter. Aanstaande vrijdag is het eindelijk zover en gaat het normale leven weer beginnen. Laten we hopen dat het ook normaal blijft.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Nieuw zwembad voor Beuningen

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl