Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Het kan weer! De binnenzwembaden zijn ook weer open!

Binnenzwemmen is weer mogelijk, vanaf heden zijn de deuren van de zwembaden weer geopend. Op de weg naar normaal kunnen er weer baantjes worden gezwommen.

Na de eerste versoeplingen van begin april was het al mogelijk om buiten te zwemmen. En daar werd gretig gebruik van gemaakt.

Het zwemmen binnen is nog wel gebonden aan beperkingen. Er geldt een maximum aantal zwemmers van dertig per bad en er wordt gewerkt met tijdsblokken.

Vooraf online aanmelden is nodig en een tijdsblok duurt in de meeste gevallen drie kwartier. Zwemmers moeten 10 minuten na afloop van de 45 minuten vertrokken zijn voordat de nieuwe groep komt.

De douches blijven voorlopig nog wel gesloten. Het advies luidt om zwemkleding onder de gewone kleding aan te trekken. Na afloop zijn de kleedkamers wel toegankelijk.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.