Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Roestvrijstaal zwembad in plaats van beton

Meestal worden zwembaden in beton uitgevoerd maar het stichtingsbestuur van  het Geert Vos openluchtzwembad in Erica heeft besloten om een roestvrijstalen (rvs) bad te realiseren.

Om het rvs bad te bekostigen zijn er verschillende acties gehouden en via twee donaties van totaal 40.000 euro en een bijdrage van de gemeente kan het zwembad geplaatst worden.

Een derde gulle gever uit Erica heeft het openluchtzwembad een waterspeelplaats aangeboden voor de allerkleinste kinderen en mindervaliden.

Door de inzet van vele vrijwilligers is men druk bezig om de twee projecten te realiseren. Een sterk staaltje van gemeenschapszin en maatschappelijke betrokkenheid in Erica.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.