Welkom

splash3

Nieuws

Het is volop zomer en toch zijn er zwembaden dicht

Waar de openluchtzwembaden floreren vanwege het mooie zomerweer, is het voor de binnenbaden tijd voor onderhoud en renovatie.

Zwembad De Kalkwijck in Hoogezand is de zomer dicht om groot onderhoud aan het zwembad te kunnen plegen. Tijdens deze periode wordt onder andere al het tegelwerk van de vloer van het zwembad en de kleedkamers vervangen.

Zwembad De Kiefer in Dedemsvaart gaat ook deze zomer dicht wegens werkzaamheden. Er worden nieuwe plafonds geplaatst en de bestaande verlichting wordt vervangen door energiezuinige LED lampen.

Het Inge de Bruijn zwembad in Barendrecht is deze zomer ook dicht en wordt aangesloten op de stadsverwarming. Er worden warmtepompen en zonnepanelen geplaatst. De vloeren en de wanden worden geïsoleerd en de luchtbehandeling wordt vervangen.

Zwembad De Peppel in Ede krijgt een nieuwe hypermoderne glijbaan. Ook worden er 75 veiligheidscamera’s onderwater geplaatst die detecteren als iemand langer dan 10 seconden stil ligt. De horeca wordt anders ingericht en het klimaatsysteem krijgt een upgrade.

De jeugd wil tegenwoordig spectaculaire en moderne glijbanen. Zowel bij De Waterwijck in Steenwijk als bij de Zwembad De Does in Leiderdorp wordt er deze zomer een gloednieuwe waterglijbaan met multimedia-effecten geplaatst.

Zomaar wat voorbeelden van activiteiten die deze zomer plaatsvinden bij de overdekte zwembaden. Dus het is het niet stilzitten bij de baden maar investeren in de toekomst.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Nieuw zwembad voor Beuningen

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl