Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Het is gewoon niet leuk meer, bouwprijzen rijzen de pan uit

Het was de bedoeling om openluchtzwembad De Alk in Biddinghuizen op termijn te renoveren. De gemeente Dronten ging in 2019 aanvankelijk akkoord met een bedrag van 660.000 euro.

In 2021 werd dit al bijgesteld richting de 1,2 miljoen euro. Het college van B & W van Dronten meldt nu dat het gaat om 1,3 tot 2,5 miljoen euro, afhankelijk van welk plan wordt uitgevoerd.

Het wereldwijde grondstoffentekort en de problemen in de bouwsector maken het nog duurder dan eerder was gepland. Als het aan de college ligt wil men wachten tot de bouwmarkt weer wat rustiger is geworden.

Wat op zich te begrijpen is want voor de hedendaagse bouwprijzen is het bijna niet meer te doen, tenzij men niet anders kan.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.