Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Het is en blijft een soap bij de KNZB

Hayke Veldman is de beoogde nieuwe voorzitter van de KNZB. Hij wordt voorgedragen tijdens de algemene ledenvergadering van de zwembond op 21 mei 2022.

Veldman moet de opvolger worden van Marius van Zeijts, die begin dit jaar na een conflict met het bestuur opstapte.

De benoeming van voormalig beroepsmilitair Marius van Zeijts als voorzitter van KNZB zorgde in 2017 voor de nodige ophef.

Michel Bezuijen, destijds vice-voorzitter, zou voorzitter worden maar werd toen door het bestuur aan de kant geschoven voor Van Zeijts.

Hayke Veldman hoopt volgens eigen zeggen een toegankelijke, verbindende en inspirerende nieuwe voorzitter te worden.

Laten we hopen dat het gaat lukken met Veldman want de laatste jaren worden met regelmaat verkeerde beslissingen genomen door het bestuur.

De KNZB wordt door verschillende ingewijden een wespennest genoemd en dat je goed moet opletten wat er achter je rug gebeurd.

veldman
Hayke Veldman (foto Wikipedia)

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.