Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Het Goffertbad geteisterd door vandalisme

Het mooie weer kent helaas ook zijn keerzijden, Het Goffertbad in Nijmegen wordt al langere tijd geteisterd door vandalisme.

De leiding van Het Goffertbad in Nijmegen is dan ook de overlast meer dan zat, het blijkt dat jongeren het voor elkaar krijgen om na sluitingstijd het zwembad binnen te komen.

Iedere ochtend zijn de medewerkers van het zwembad bezig met het opruimen van allerlei rommel, afvalcontainers worden omgegooid, ligstoelen worden in het zwembad gegooid en er zijn zelfs glasscherven gevonden in het zwembad.

Dat laatste kan uiteraard gevaarlijke situaties opleveren, maar ook het illegaal zwemmen zonder toezicht. Inmiddels zijn er foto’s en videobeelden van de vandalen aangeleverd bij de politie.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.