Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Het gaat goed met zwembad Scharlakenhof

Na een aantal roerige jaren wordt zwembad Scharlakenhof in Haren sinds 2014 geëxploiteerd door de Stichting Exploitatie Zwembad Scharlakenhof.

En niet zonder succes, naar nu blijkt. Het zwembad bestaat nu twee jaar in deze vorm en blijft alsmaar groeien.

Het zeer actieve bestuur van de stichting organiseert tal van activiteiten en met hulp van de vele vrijwilligers is het mogelijk gebleken het zwembad weer op de kaart te zetten.

Deze inspanningen hebben ervoor gezorgd dat het zwembad in een betrekkelijk korte tijd weer een belangrijke sportieve schakel is geworden in de regio. De broodnodige renovatie destijds heeft ook bijgedragen aan het succes van het zwembad.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.