Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Het gaat goed met KNZB SuperSpetters

Jacco Verhaeren: ‘Ik ben trots dat Nederland de nieuwe zwemlesmethode SuperSpetters omarmt’, dit maakte hij bekend tijdens de eerste landelijke SuperSpettersdag in Sliedrecht. Met de methode SuperSpetters leren kinderen sneller en met meer plezier zwemmen. Ze zijn binnen een schooljaar zwemvaardig en krijgen het KNZB zwemdiploma. De KNZB neemt hiermee haar verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de zwemles en wil zo meer kinderen zwemveilig maken.

Inmiddels zijn al 30 organisaties in Nederland gestart met SuperSpetters. Jacco Verhaeren is trots op wat er is bereikt in dit eerste jaar: “SuperSpetters wint aan terrein in Nederland. Dat is heel mooi om te zien. De nieuwe groepen die starten zitten zo vol, alle organisaties hebben een wachtlijst.

Tijdens de landelijke SuperSpettersdag in Sliedrecht maakten de KNZB ook bekend dat Roan Camping Holidays de nieuwe partner is voor de zwemlesmethode SuperSpetters. Roan kiest voor de KNZB en SuperSpetters omdat veiligheid in het water naast plezier het belangrijkste element is voor een zorgeloze vakantie. Een eerste gezamenlijke activiteit is de Nationale Zwemcheck. Roan en KNZB zijn een samenwerking aangegaan voor een periode van 4 jaar.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Nieuw zwembad voor Beuningen

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl